Valutaer:
Forside ::  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Fragt og levering
På grund af det faktum, at vores produkter er købt over internettet, ikke kan blive retsforfulgt på forhånd og er købt websted uset, har vi udviklet følgende tilbagevenden og udveksling politik for kundeservice formål. Selvfølgelig håber vi, at du er tilfreds med dit valg. Hvis en eller anden grund ikke er tilfreds med dit valg, vores tilbagevenden og udveksling politik er som følger:
For Returns:
Varer kan returneres til en refusion eller ombytning med 7 dage efter købsdatoen. Men grunden til afkast skyldes dig selv (f.eks størrelse, farve, du vælger), kan ikke accepteres. Retur kan sendes tilbage inden 7 dage efter modtagelsen, skal alle returvarer aldrig blevet brugt og i ny stand. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Som for returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt et gebyr på 5% bank håndtering og forsendelsesomkostninger. Købere er altid ansvarlig for forsendelsesomkostninger. Sepcial omstændigheder kan kræve partnerskab med virksomhedens samarbejdspartnere. For mere information, kontakt venligst vores kundeservice.
For bytte:
Vi accepterer kun børser for nye og aldrig brugte ting med alt tilbehør og emballage. Send venligst igen elementerne inden for 7 dage efter modtagelsen. Alle retur pakker skal være forsikret, udvekslinger vil blive sendt ud inden for 5-7 dage, når afkastet er modtaget. Købere er altid ansvarlig for forsendelsesomkostninger.
Vigtigt:
1. Selv om vi giver 100% problemfri tilbagesendelsespolitik, betragtning af den tid og penge tidskrævende, vi helt sikkert sætte pris hvis du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klare inden du afgiver ordren.
2. Kontakt vores kundeservice først at opnå returadressen.
3. Vi vil ikke være ansvarlig for taber, hvis den returnerede pakke vild under overførslen, skal originale posthus kvittering holdes at gøre krav på erstatning.
Tilbage
Copyright © 2020 www.trendyskoudsalg.com. All Rights Reserved